Yvette som vuxen

 

Yvette som kattunge

 

 Lilla Yvette, precis 4 år fyllda behöver ett nytt hem pga ovänskap med sin mamma som hon har gått tillsammans med. Ovänskapen berodde på ett missförstånd, men man kan tyvärr aldrig vrida klockan tillbaka och förklara.

Yvette är otroligt tillgiven, kelen och gosig. Hon älskar att  ligga i ditt knä eller ovanpå dig om du ligger i sängen. Sover under täcket vintertid. Tätt tryckt intill din kropp. Hon älskar nära kroppskontakt som många burmor gör. Hon är även väldigt lekfull och gillar både fjädervippa och s.k. "bilbana".

Det är med stor sorg i hjärtat som jag har insett att jag måste leta nytt hem till Yvette. Hon är min lilla älskling.

Jag kan tänka mig att ett pensionärspar kan vara det idealiska hemmet för lilla Yvette. Hon behöver lugn och ro. Detta är naturligtvis inget krav, men en barnfamilj är mindre lämpligt, då hon inte är van vid barn. Hon bör också vara ensam katt i sitt blivande hem.

Du/ni får gärna vara bosatta i Skåne eller i landskap gränsande till Skåne. Ty på så vis kan vi hålla kontakten lättare och jag kan hälsa på. Den geografiska orten är inget krav.

Kontakta gärna Ilga för mer info: 046-29 33 05 eller maila ilga@bredband.net

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ibland händer det som inte får hända. Man blir tvungen att hitta ett nytt hem åt sin kära vän. Det är ofta med mycket stor sorg i hjärtat, som man fattar detta beslut. Orsakerna kan vara många, ändrade hemförhållanden, plötslig allergi i familjen eller osämja mellan katterna för att nämna några anledningar.

Jag är behjälplig vid omplacering av Burmor ur min uppfödning och man kan kontakta mig för att höra om det finns någon Burma som är aktuell för omplacering. Ofta är detta av akut karaktär och man gör en god gärning genom att ge en omplaceringsburma ett nytt hem.

 

Kontakta:

Ilga Liljenberg                 tel: 046- 29 33 05              e-post: ilga@bredband.net

 BJÄRRED

 Skåne